Sočiosios riebalų rūgštys
Nedidelis riebalų kiekis yra būtinas mūsų organizmui ne tik kaip energijos šaltinis – jie padeda įsisavinti...
Grietinė (sočiosios riebalų rūgštys)
Jei mėgstate vartoti daug grietinės – rinkitės kuo liesesnę, jei mėgstate riebią grietinę – dėkite jos...
Jautiena/kiauliena (sočiosios riebalų rūgštys)
Statistiškai vienam gyventojui jautienos lietuviai suvartoja tris kartus mažiau nei kiaulienos. Vidutiniškai kiauliena sočiųjų riebalų rūgščių...
Varškė (sočiosios riebalų rūgštys)
Liesa varškė: (0,5%rieb.) baltymų kiekis – 20g/100g; kalcio – 96mg/100g; Pusriebė varškė: (5%rieb.) baltymų kiekis –...