Kvietiniai pilnagrūdžiai miltai yra šių RPN vitaminų/mineralų šaltinis, jie organizmui naudingi pagal visus žemiau išvardintus mokslinius sveikatingumo teiginius:

Biotino (vitaminas B7) šaltinis*:
Chromo šaltinis*:
Cinko šaltinis*:
Foliatų (folio rūgšties/vitamino B9) šaltinis*:
Fosforo šaltinis*:
Geležies šaltinis*:
Magnio šaltinis*:
Molibdeno šaltinis*:
Niacino šaltinis*:
Tiamino šaltinis*:
Vitamino B6 šaltinis*:
Vitamino E šaltinis*:

 

*Teiginys, kad maisto produktas yra vitaminų ir (arba) mineralų šaltinis, gali būti nurodomas tik tuo atveju, jei produkto sudėtyje yra ne mažiau 15 % referencinių mitybinių verčių 100 g arba 100 ml produkto, o gėrimų atveju – 7,5 % referencinių mitybinių verčių 100 ml produkto.
Maisto produkto cheminės sudėties duomenų šaltinis: www.smlpc.lt
Teiginių apie produkto sveikumą šaltinis: Reglamentas (ES) Nr. 432/2012